Cedric Ryngaert voorzitter bij symposium ‘After Flight MH17: Reparation & Repercussion’

Welke juridische acties kunnen ondernomen worden tegen de strafrechtelijk veroordeelden voor het neerhalen van Vlucht MH17? Welke mogelijkheden bestaan er wat betreft het compenseren van de families van de slachtoffers? Deze en vele andere vragen zullen worden beantwoord tijdens het symposium ‘After Flight MH17: Reparation & Repercussion’, georganiseerd door Ad Informandum en Urios op 26 februari 2015.

Ucall-onderzoeker Cedric Ryngaert zal fungeren als voorzitter tijdens het symposium, waarbij hij de discussie zal leiden tussen het panel dat onder andere zal bestaan uit: A. Hug (Deputy Chief Monitor van de Special Monitoring Mission OSCE), H. Bevers (Juridisch adviseur van het parket van het Internationaal Strafhof) en J. Hulsenbek (voormalig AG in Nederland en voormalig vicepresident van de Onderzoeksraad voor Veiligheid).

Aan het einde van de dag zullen het panel en het publiek de mogelijkheid krijgen om hun visie uiteen te zetten omtrent de juridische moeilijkheden die spelen bij de MH17 tragedie.

Wanneer: Donderdag 26 februari vanaf 19.00
Waar: Aula van het Academiegebouw Utrecht
Toegangskosten: 3 Euro.
Registratie: http://goo.gl/forms/lnFo1D6KMH of door een e-mail te sturen naar mh17symposium@gmail.com.

 
Delen: