Idya Karimi ontvangt Stichting Beer Impuls Scriptieprijs

Op 23 mei jl. werd aan Idya Karimi, alumna van de Master Privaatrecht, Aansprakelijkheidsrecht, de Stichting Beer Impuls Scriptieprijs toegekend. Haar scriptie getiteld ‘Het verlies van arbeidsvermogen van jonge kinderen in het personenschaderecht. De schaduwzijde van de vergelijking mét en zónder ongeval’ (beoordeeld door Esther Engelhard en Rianka Rijnhout met een 9,5) is door de jury als beste personenschadescriptie 2017 aangewezen. De vakjury namens de stichting bestond uit prof. mr. C.C. van Dam, mr. dr. F.Th. Kremer en  mr. J.M. Beer. Inzendingen werden beoordeeld op relevantie voor de positie van het slachtoffer, taalvaardigheid, originaliteit en vernieuwende inzichten. Met het winnen van deze prijs, wint ook het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht €1750,- als impuls voor het onderwijs.