Onderwijs

Op deze pagina vindt u een overzicht van cursussen over aspecten van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid die door UCALL-onderzoekers worden verzorgd

 

Specialisatieopleiding ‘Bijstand aan EGZ-slachtoffers’

UCALL-programmaleider prof.mr. François Kristen en UCALL-onderzoeker mw. dr. Renée Kool verzorgen enkele bijeenkomsten in leergang II van de specialisatieopleiding voor advocaten die bijstand verlenen aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven die in januari 2016 van start gaat.

Lees meer
 

Specialisatieopleiding ‘Bijstand aan EGZ-slachtoffers

UCALL-programmaleider prof.mr. François Kristen en UCALL-onderzoeker mw. dr. Renée Kool verzorgen enkele bijeenkomsten in de nieuwe specialisatieopleiding voor advocaten die bijstand verlenen aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven die in september 2014 van start gaat.

Lees meer
 

Capita Selecta Romeinsrechtelijke grondslagen van de onrechtmatige daad

UCALL-onderzoeker dr. Emanuel van Dongen verzorgt in het tweede semester van het collegejaar 2013-2014 een Capita Selecta-vak Romeinsrechtelijke grondslagen van de onrechtmatige daad.

Lees meer
 

Capita Selecta Medisch aansprakelijkheidsrecht

UCALL-onderzoeker prof. Jaap Sijmons verzorgt in het tweede semester van het collegejaar 2013-2014 een capita selecta-vak Medisch aansprakelijkheidsrecht. Dit vak is toegankelijk voor studenten die de Master Privaatrecht volgen bij het Departement Recht van de Universiteit Utrecht.

Lees meer
 

In-house cursus Actualiteiten bewijs en aansprakelijkheid

UCALL-programmaleider prof. Ivo Giesen verzorgt op donderdag 7 november 2013 een in-house cursus Actualiteiten Bewijs en Aansprakelijkheid bij advocatenkantoor StadermannLuijten te Rotterdam.

Lees meer