15-10-'18

Elbert de Jong licht voor NOS.nl de Urgenda uitspraak van het Gerechtshof Den Haag toe.

Elbert de Jong (Ucall) heeft voor NOS.nl de Urgenda uitspraak van het Gerechtshof Den Haag toegelicht. Zie

01-08-'18

Anne Keirse benoemd als vertegenwoordiger van Ucall en de UU in expert groep

De Europese Commissie heeft Anne Keirse benoemd als expert en vertegenwoordiger van UCALL en de UU in de Expert Group on Liability and New Technologies, in de subgroep Product Liability Formation. In dat verband zal zij met regelmaat naar Brussel afreizen om de Europese Commissie tezamen met een twintigtal collega’s uit andere lidstaten van advies te voorzien voor het ontwerpen van een nieuwe Europese Richtlijn Productaansprakelijkheid.

01-08-'18

Wouter de Zanger geeft presentatie bij Babeș-Bolyai universiteit in Roemenië

Op donderdag 28 juni heeft Wouter de Zanger een presentatie gegeven aan de Babeș-Bolyai universiteit in Cluj-Napoca, Roemenië. Hij presenteerde het Nederlandse landenrapport over confiscatie en de Europese en internationale samenwerking daarbij. Andere sprekers tijdens het congres waren een rechter van het EHRM en de Procureur-Generaal van Roemenië. Het congres was de tweede bijeenkomst van het door de Europese Commissie gefinancierde onderzoeksproject Improving Confiscation. Meer informatie over dat project is hier beschikbaar: www.improvingconfiscation.eu.

07-06-'18

Wouter de Zanger bij BNR over de ontnemingsmaatregel.

Wouter de Zanger was afgelopen maandag te horen op BNR radio. Hij sprak over zijn promotieonderzoek.

Luister hier het fragment vanaf minuut 20.

31-05-'18

Wouter de Zanger in het NRC over de ontnemingsmaatregel

Ucall’er Wouter de Zanger geeft in het NRC zijn mening over de ontnemingsmaatregel. Hij promoveert morgen, 1 juni, op dit onderwerp.

Lees het artikel hier.