20-06-'19

Wouter de Zanger geeft presentatie voor advocaten

Op donderdag 13 juni heeft Wouter de Zanger een presentatie gegeven voor advocaten op het gebied van het ondernemingsstrafrecht. Hij vertelde over zijn recente publicaties met mede-Ucall’er Eelke Sikkema over de toekomst van de buitengerechtelijke afdoening van strafzaken, meer in het bijzonder de hoge transacties.

18-06-'19

Wouter de Zanger spreekt bij universiteit in Italië

Wouter de Zanger heeft op vrijdag 24 mei een presentatie gegeven aan de universiteit van Ferrara, Italië. Op een congres over de Europese dimensie van confiscatie sprak hij over de resultaten van zijn rechtsvergelijkende analyse van de procedurele aspecten van confiscatie in zes Europese landen. Het betrof het laatste congres van het door de EU gefinancierde onderzoeksproject Improving Confiscation.

24-05-'19

Rianka Rijnhout spreekt 28 mei 2019 op het congres ‘Let’s progress’

Rianka Rijnhout spreekt dinsdag 28 mei 2019 op het congres ‘Let’s progress’. Zij geeft een Tedtalk over de toekomst van het personenschaderecht in Nederland voor de praktijk, waarin zij zal ingaan op de meerwaarde (of niet) van alternatieve vergoedingssystemen.

Zie: https://www.qcpp.nl/actueel/lets-progress-een-uniek-evenement-voor-de-letselschadebranche/

24-04-'19

Wouter de Zanger geeft presentatie bij de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtsadvocaten.

Op vrijdag 12 april heeft Wouter de Zanger een presentatie verzorgd voor de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtsadvocaten (NVJSA). Hij vertelde over de ontnemingsmaatregel, het onderwerp van zijn promotie-onderzoek.

09-02-'19

Cedric Ryngaert geeft presentatie bij het OM

Op 7 februari 2019 gaf Cedric Ryngaert bij het OM in Rotterdam een presentatie over de strafrechtelijke aansprakelijkheid van multinationale ondernemingen bij mensenhandel/arbeidsuitbuiting voor de Nederlandse officieren van justitie met de portefeuille mensenhandel/mensensmokkel.